Close

Blog

Dit is waarom ik fietsen zo geweldig vindt.

Date Posted: November 13th, 2015

Authored by: Billy Brendan, GI Sales Account Manager

Ik begin mijn dag net als de meeste Amerikanen. Ik word wakker, neem een douche en kleed me aan, drink koffie, ontbijt en ga naar mijn werk. Het grootste deel van mijn dag breng ik door achter de computer of aan de telefoon. Elektronisch verbonden met mijn collega’s, klanten, vrienden en familie. Om 17.00 uur begint voor mij een nieuwe dag. Ik trek mijn fietskleren aan, pak water, controleer mijn fiets en ga de trails op. Het is fris, maar gelukkig schijnt de zon nog. Binnen een paar minuten word ik omringd door enorme naaldbomen en lang gras. Helemaal in mijn element fiets ik de route af. In de verte rijzen de bergen op en mijn hoofd voelt heerlijk leeg als ik langzaam weer in de gewone wereld terechtkom. Dit is de reden dat ik in de fietssector zit en dat ik zo van fietsen houd.

« Back to Blog